Thursday, 28 August 2014

New PASSPORT! Next destination?

Assalamualaikum.

270814 | 1400H-1600H | Jabatan Imegresen Malaysia, Putrajaya

Alhamdulillah setelah hampir dua jam menunggu dengan penuh kesabaran, diuji dengan sesat mencari kaunter permohonan passport, diuji dengan ketiadaan line mobile internet, diuji dengan kerusi buatan besi yang sakit bila duduk lelama, diuji dengan kelihatan org yang datang lewat dariku tapi dah siap passportnya. Akhirnya renew sudah passportku yang bakal menamatkan perkhidmatannya pada 9 oktober ni.

Kaunter Permohonan Passport Malaysia

Last time ke luar negara bersama family. Bercuti ke Australia tahun 1999. Lama dah tak keluar.

Paling sakit hati. Menunggu kemain lama. Tengok orang yang sampai lewat dipanggil dulu. Sabo je la.

Urusan Passport yang dijalankan di Menara Ikhlas tingkat 3.

Tunjuk gaya macam nak tunjuk ID FBI. Haha.

I'm NAZRUL AZAM. I'm NOT a terrorist. Heh. 

Updated info on my passport.

Type : P
Country Code : MYS
Passport No : A33425857
Date of Issue : 27 Aug 2014
Date of Expiry : 27 Aug 2016
Issuing Office : Putrajaya
Cost : RM100

Destination? Lets make it secret for now. Hehe. Cannot wait for the day to come. Alhamdulillah. Dah boleh plan untuk apply MASTER di UK menggunakan passport baru pulak. Of kos untuk kemasukan tahun depan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...