Friday, 6 July 2012

SUKMA Pahang Tiba!

Assalamualaikum.


Tibalah masa HELANG PUTIH menggempurkan tanah Pahang menumbangkan TENTERA BERGAJAH. Setelah hampir setahun berhempas pulas menjalani latihan secara intensif, kini telah tiba masa untuk mereka beraksi. Ayuh buktikan kalian dapat buat yang terbaik dari batch2 sebelum ni. Iringi usaha kalian dengan doa dan tawakal dengan keyakinan dalam hati yang kalian mampu menjadi JUARA. Pastikan kalian pulang dengan pingat dikalungkan di leher masing2. Wish you all the best. Fight for the GOLD!

Team Pencak Silat SUKMA Selangor 2012
( Sedih T_T. Takde dalam gambar sebab telah diamanahkan untuk mengendalikan training pencak silat UIAM untuk persediaan MASUM )

Kata2 semangat dari Senior2 dan Bekas2 Atlit SUKMA Selangor :

Mohd Fawwaz b. Mohd Yunos
"Beza orang berjaya dan gagal trletak pada usahanya,doanya dan tawakal..beza orang berjaya dan cemerlang adalah focus..so extra focus to beat ur target to score ur gold..dont stop until u finish...gudluck selangor fighter.."

Mohamad Saiful Fadzrin
‎''You can't depends on your eyes when your imagination is out of focus''
Stay focus on game and good luck for all Selangor fighter!;) "

Elfisusanti Mekzali
"Selamat berjuang wahai adik-adikku...semoge pergi dengan hati yang penuh semangat dan pulang dgn membawa kejayaan...chaiyok2 "

Kamsiah Hanapi
"kepada atlet2 SUKSES ... semoga beroleh KEMENANGAN dan KEJAYAAN atas BARAKAH ILMU yg kalian dpt selama nih... Insya-Allah... BERKAT doa restu mak ayah n guru2...pasti mudah perjalanan kalian... AMIN YA RABB....SEMOGA jumpa kalian kt SUKMA PAHANG ....
GO FOR GOLD, STRIVE FOR WIN, TRANSFORM FOR SUCCES AT DUNIA AND AKHIRAT....."

Safri b. Khalid
"kepada semua atlet pencak silat selangor.. gudluck.. strive for gold.jumpe di lanchang..see u there. "

Mohd Ikbal
"Salam pada smua.. Gud Luck utk smua yg terlibat..smga kejayaan menjadi milik anda semua.. wt yg terbaik..smga latihan selama ini akn menghasilkn kejayaan di SUKMA nnti.. insya Allah.. :) "

Nor Azimah Dalip
"Selaamt berjuang adik2 ku,,,,,saya sayangselangor...kami sayang selangor,,berjuang la selangor! "

Moga dengan kata2 semangat mereka dapat menambahkan lagi keyakinan kalian untuk merebut pingat EMAS dalam kejohanan itu nanti. Insyallah.
Wallahualam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...