Thursday, 2 February 2012

Lunch sakan



Assalamualaikum.

Mentang terlibat dengan kejohanan pencak silat ni, masing2 yang bergelar atlit di beri elaun mengikut hari. Takde la banyak sangat cuma mmg cukup2 untuk makan. Huhu. Cukup2 untuk makan pun, dah dua hari pekena lunch makanan berat dan mahal. Haha. Semalam pekena secret recipe. Hari ni pulak pekena kfc. Memang kalau tiap hari gini, berat pun tak boleh nak kawal.

Pelik jugak. First time aku melibatkan diri dalam kejohanan tapi bebas nak buat pape. Means tak terkongkong dalam team je. Maklumlah. Selangor ni mula2 mmg tak confirm nak join. So, kire last minit la ni. Nak kata baju pun tak dpt. Mmg nak bergambar pun tak la kan. Haha.

Papepun alhamdulillah. Sebab misi kejohanan ni tercapai walaupun tersasar sikit dari target kami. But still syukur. Game kedua open aku terlibat dan bermain untuk dua kategori. Pengalaman yang agak best.

Wallahualam.
Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...