Tuesday, 1 February 2011

Gambar Family Day SSGMC UIA PJ

Assalamualaikum.
(..sambungan dari post sebelum ni..)

Post ke-9 Tahun 2011 :
Family Day!! Then Study!! Janji Update.:P

Akhirnye ade jugak hamba Allah yang da upload gambaq2 mase Family Day tempoh hari. Huhu. Post kali ni memang khas untuk galeri gambar2 sepanjang Family Day Gayong Uia PJ.


..Presiden SSGMC UIA PJ..


..Programme Manager Family Day SSGMC UIA PJ..


..Advisor SSGMC UIA PJ..


i) BREAKFAST





..breakfast time!..


..committee pon nak breakfast gak..tp up sikit..dorg berkelah..haha..


..R.Hazwan mengadu pada Ustaz : ustaz!! tengok dorang ni letak barang bersepah-sepah!!.. isshh x3..


ii) SUKANEKA


..Ainu sedang memberi taklimat ringkas berkenaan Sukaneka yang akan dijalankan..


..masing2 khusyuk mendengar..


..bersama 'CINTA' masing2..


..kantoi maen tipoo!!..haha..


..Regu!..slot menguji minda..


haa!..jamban?? tembikar?? haha..


iii) MANDI-MANDA



..kawasan air terjun..


..sejok giler tyme nih..memang nak bekukan org betoi..


..Ayoi menunjukkan belangnye..mendapat sorakan dari group2 India yg tengah mandi kat situ gak..haha..


iv) EXPLORACE


..tyme ni paling tak leh bla..kene makan Bawang besar beb..naseb baek kitorang 'jujur' makan sume sampai habes..haha..


..muke ngah seronok gilerz! sebab dapat makan favourite food la katekan..haha..


..ni pulak terlebih jujur..habes makan Bawang sume agaknye..yakkss~..


..muke paham jer sume..padahal.....hehe..


..haa..semangat betol nak buat 'sesawang'..


..kebingungan..????..hhmmm..


..yess!! dapat idea..tapi sbb tengok group len..haha..


..hati2 yer..jangan sampai 'CINTA' kita jatuh ke tanah..


..haa..ni lagi bess..sampai bersimpul2 ikatan..hoho..


..Ayoi : Ya! kami da siap..sini x3!!..


..aiman : aduh mak ai..camne ni??..


..10 atas 1..hmm..


..yeah!! kami group pertama sampai ke penamat..


..Yeay!! group second last sampai..haha..

Haha..bile lah pulak sesape nk upload gambar AGD hari tu..huhu..

p/s : kepada pub and pro SSGMC UIA PJ, tolonglah aktifkan kembali blog rasmi Gayong Uia Pj..lupe lak nak cakap ari tu..aktiviti dah banyak tapi blog tak update2..sayang betol..biar orang luar dapat tengok perkembangan gelanggang kita menerusi blog rasmi tu..arap ambil tindakan..wallahualam..

Maksud : SSGMC - Silat Seni Gayong Malaysia Club UIA PJ :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...