Wednesday, 6 February 2013

Schedule for SEM II 2012/2013

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. At last, done set up all my subjects and my schedule through out this semester. Such a compact semester. Full with 9 subjects. 3 of them are the killer subjects. Pray for me. 

Credit hour tertinggi yang pernah amek selama aku belajar kat UIA. 19.5 with 9 subjects. Warggh. Terasa banyak sangat la pulak. Nak tak nak kene amek jugak, kalau tak maybe kene extend 1 sem. Terpaksa amek 1 subjek fourth year nak cover credit hr subjek third yr yang aku tak dapat amek gara2 clash dengan subjek lain. Hmm.

Hmm. Not bad la susunan die. Setiap hari kelas petang habis jam 330pm. So, ade masa nak exercise tiap petang. Tu pun kalau rajin. Haha. Kelas koku start minggu ke tiga. Lab and subjek fourth yr pulak start minggu depan. So, minggu ni hanya ade 5 subjek jer kene attend. Anyway attendance is now COMPULSORY! for ENGIN STUDENT.

Till then. Happy STUDY guys! Strive to achieve best CM this semester. Learnt from previous one. Wallahualam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...