Sunday, 20 March 2011

Update sebelum SIbuk Final Exam

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, final exam slip dah keluar. Venue dan masa pun dah tercatat dalam tu. So, ini bermakna penulis bakal menghadapi kesibukan yang melampau bagi menempuhi final exam.


Untuk final exam kali ni terasa macam banyak jer persediaan yang belum dibuat. Minggu ni pula adalah minggu terakhir sesi kuliah. So, semua perkara dan tugasan yang tertangguh kena settle by the end of this week. Antara tugasan yang menjadi kesulitan penulis ialah :

1) Presentation subjek UNGS 2040
2) Kertas Kerja Projek subjek BM Kerjaya
3) Quiz Calculus, Dynamics dan Programming
4) Projek Programming
5) etc..

Hmm. Nampaknya bertambah sibuklah kehidupan penulis selepas ni. Doakan aku berjaya menempuhi hari-hari yang sukar ni dengan penuh tabah dan jangan lupa doakan kejayaan kami, pelajar UIA dalam final exam tak lama lagi.

Dikesempatan ini suka untuk aku kongsikan sedikit gambar semasa menghadiri Undangan Majlis Kahwin Senior aku hujung minggu baru-baru ni.



Sekian, wallahualam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...