Tuesday, 9 October 2012

Automotive Skills Class

Kembali dgn subjek Intro to Automotive. Actually subjek ni aku dah amek 2 sem yg lepas. Pass with flying colors ok! Haha. Untuk sem ni pulak subjek koku aku Automotive skills. Dan kelas teori pertama tadi pasal sume mende yg aku dah belajar masa amek Intro to Auto sblm ni. Pergi workshop td dengar instructor tu terang psl flow engine sume. Cuma bezanya kali ni instructor die org melayu. Kire takdelah payah sgt bila nak tanya soalan. Haha. Papepun mende yg paling tak best psl kelas Auto skill ni ialah timing kelasnya dibuat kul 530-630pm. Mase tu org sume dah lemau, penat dan confirm fikir nak balik je. Tapi nak buat cane. Dah nak sangat amek subjek ni mase add manual dulu. So, terpaksa redha je la.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...