Monday, 1 October 2012

Re-VOTING! Manually

Kemain payah aku nak dapatkan sign principal mahallah aku ni (Gambar 2). Nak itulah. Nak inilah. Pastu bila dah complete semua yang dia nak, nak tunggu die sign tu dah berjam2. Macam siut. Sabo je la. Memang first and the last kot aku apply stiker kereta ni. Tadi jugak berkesempatan lalu lalang kat kawasan kulliyah. Alang2 terus pegi VOTING (Gambar 1). First time aku join PANGKAH memangkah calon pilihanraya ni. Hehe. Maklumlah, PRU aku tak berpeluang join lagi. Takpe sekurang2nya dah ade pengalaman untuk hadapi PRU tahun depan. Haha.
Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...