Thursday, 4 October 2012

SILAT Performance Done!

Alhamdulillah. Demo silat opening untuk program War Theatre sempena CONVEST 12 dah settle. Overall performance, hurmm not bad laa. Silly mistake tu orang kata dah adat persembahan la kann. Tapi yg bestnya dpt sambutan gemuruh dari satu experimental hall. First time jugak IIUM Silat Team (Gambar 1) buat persembahan menyeluruh camni means meliputi SILAT SENI dan SILAT OLAHRAGA. And that was the right time to show them what PENCAK SILAT really is. Being 8 mins on the stage really made me nervous walaupun part aku tak sampai seminit. Heh. Dah memang sejak azalinya punyai DARAH GEMURUH. Papepun welldone guys! Hope we can perform on the next show BETTER than this.

Sempat jugak jalan2 cari makan (Gambar 2) kat STABAZ kejap tadi. Lepak makan cam biase. Budak silat kalau habis training ni, part lepak minum or makan ni dah jadi cam rutin. Haha. Thanks to thoae who volunteered to supports on foods just now. Kalau aku tahu ade yg beli utk share tadi, dah lama aku cancel beli NASI TOMATO AYAM PERCIK tadi. :P

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...