Thursday, 20 January 2011

Cuti Thaipusam~

Assalamualaikum..

Selamat Menyambut Thaipusam kpd sume warga Malaysia khususnye kpd yg berbangsa India..arini agk membosankan sket..tp bosan2 aku pn still kuar jln2..haha..tp standard la jln2 aku ni tak len tak bukan mesti pegi silat nye..huhu..

mcm pg td ak bgn agk lewat sket dlm kul 10pg..hoho..tp subuh ak smbhyg la ek..cam bese sbb ngantok sgt lepas subuh aku pun teros lebuh..haha..bgn2 jer kul 10pg..siap2 teros gerak ke glgg silat di Masjid Al-Khasyi'in Desa Petaling..ngan member ak, epul..naseb baek nk pegi desa petaling takde kene lalu Batu Caves..kalo tak cnfrm jem giler..kitorg gerak kesana melalui jln KL..hoho..KL mmg lengang..mklomlah mgkn sume org da setting tak kuar umah sbb takot stuck jem..haha..

training dorg sbnrnye start kul 900pg..tp aku smpi sana dlm kul 1130pg..mmg da terasa lewat...so, kitorg pn just duk tepi glgg jer tngk dorg tening smpi abes..huhu..abes training jer pastu ade sesi bergambar sikit..hmm..



then, smpi azan zohor berkumandang..solat jap kat masjid tu then teros gerak lunch kat Sungai Besi..agk jauh gak dari glgg tu..tp masing2 da ade transpot....so, takde mslh sgt..

lepak kat kedai mkn tu agk lama..dr lepas zohor sampai nk masok asr..taukeh kedai tu pelik jer tngk sbb da due tiga customer yg dtg sume dah beransur tpi kitorg still tak berganjak..haha..

bertolak pulang seblm beberapa minit azan asr berkumandang..huhu..sampai jer Uia terus terlelap sampai maghrib..penat giler bdn..agk lesu dan pening2 bile bgn..huhu..penat smlm masih tak abes ag..woha!

sekian..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...