Wednesday, 19 January 2011

Release~

Assalamualaikum.

mlm ari yg agk best..terasa cam release dari sume benda..maklomlah esok cuti thaipusam..haha..ooppss..maksud ak arini..sbb dah kul 330pg da skrg..hmm..

tapi walaupun agk best pd mlm ari nye..tp hakikatnye ptg td agk tension gilerr..sbb kantoi jwb quiz..haha..kalo dulu bile ak tension sgt jer mesti aku tidor or duduk dlm bilik sorg2..tp skrg ni sjak kawan ngan member ak jani (bukan nama sbnr) slalu jer terikut die bile rase tension jer mesti pegi makan..kalo mkn biase2 takde lah kesah sgt..ini pegi balun makan McD..haha..

pastu pulak mlmnye aku ade halaqah..tp yg ak rase kurengnye halaqah kali ni sbb naqib (foreigner) die tak best cam dulu..mana taknye..ape bende dorg ckp pun ssh giler ak nak tangkap..pastu utk mlm ni tuka naqib baru lak..suara die ag tak leh tahan..sampai nak kene duduk sebelah die baru leh dgr dgn jelas..huhu..belom dgr dorg nye slang ag..mmg hingga 'menjilat lidah'..woha!

habes jer halaqah tu..baru la aku rase cam dah merdeka..tp merdeka sementara jek..sbb mggu dpn da kene pulun habes2an utk midterm ngan kuiz yg berlambak2..huhu..kebetulan pulak mlm ni, Uia Pj ade wat game free fight sempena SMAC 2011..aku pulak ape ag..ajak la member2 sepersilatan ngan aku utk gerak ke sana..antara yg termkn dgn ajakan ak ialah Marzuq, Shukri ngan Epul..haha..team gayong kat Uia Pj anta lebih kurg 10 org sume nye utk join free fight tu..tp utk mlm ni, 5 org da kecundang..tinggal ag 5 utk ke pusingan seterusnya..hmm..

mule2 ingtkan tak sempat la nak balik Uia Gombak mlm ni..maklomlah bertolak dr sana (Uia Pj) jam 1245pg..nk kene masok Uia Gombak sblm kul 100pg..huhu..so..kitorang pun amek keputusan jika kitorg sempat sampai Uia (Gombak) sblm kul 100pg, kitorg pegi lepak makan kat Cafe Faruq jer..tapi kalo tak sempat kitorg pegi lepak kat luar n tido kat umah sewa famili ak kat ukay perdana..hmm..

alhamdulillah..kitorg sempat sampai on time tepat jam 100pg..kirenye guard tak tahan..so, kitorg pun masuk Uia dgn hati yg gembira..haha..pegi lepak kat cafe Faruq..then terdetik nak lawat bilik Solihin kat Zubir ngan bilik adek ak kat Siddiq..lepas da habes lawat sume tmpt tu baru la kitorg bertolak balek ke mahalah salahuddin..huh~

penat gak..da mcm berjalan2 kat luar da..singgah sana..singgah sini..haha..padahal dlm Uia jer pun..woha!

akhir kata..
bismikallah humma ahya wa amut..
sekian..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...