Friday, 4 January 2013

Exams OVER!!!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Finally my exam is officially over. Segala stress aku, tension aku sepanjang 2 minggu ni dah habis. Sekarang dah rase ringan da beban kat otak ni. Tapi as usual la, bila tengah sibuk exam, kite akan rase bile la nak habis exam ni. Nak buat tu la, nak buat ni la. Tapi bila habis je exam terus stuck. Rase cam bosan ade jugak. Ni baru tak sampai sehari habes exam.

Takpe. Ade lagi plan2 yang mendatang. Settlekan pasal EIT. Settlekan pasal gelanggang Sg Pusu. Settlekan pasal team seni selangor. Then holiday to Cameron. Holiday to Tioman. Hopefully holiday kali ni dapat enjoy. Malas nak pikir pasal silat dah. Cukup la hampir 2 bulan aku stress pasal silat je. By the way, pasal exam aku? Hmmm. Agak menduka citakan. Tapi not all subjek. Papepun benda dah lepas, biarkan ia berlalu. Cuma kena pastikan ia tak berulang lagi. Insyallah. Anyway happy holiday to me! Yahhooooooo!!!! Haha. :P

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...