Tuesday, 20 September 2011

Confirmation Slip > 18.5 Credit Hours.

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Akhirnya selesai sudah sesi meng'add' subjek untuk sem ni. Setelah secara rasminya subjek yang diingini, Material Science & Engineering telah tersenarai dalam confirmation slip aku. Fuh~

..confirmation slip..

Punya lah lama nak tunggu dorang masukkan dalam sistem. Setiap hari ke hulur hilir ke Office Academic Affair usha takut2 borang add manual aku kene reject. Hoho. Finally dorang terima jugak. Alhamdulillah~ Ramai jugak yang apply add subjek tu kena reject bulat2. Reason dorang macam biase la, tak bayar yuran. Huhu.

So, officially my credit hours for this semester is 18.5. Tak terlampau banyak, tak terlampau sikit. Ok la tu. Tapi bile tengok jadual aku, nampak macam padat pulak. Haha. Papepun, yang penting hari Jumaat, I'm freeee. Hehe.


Sejak bergelar student U ni, kena alert sikit dengan tarikh2 penting berkaitan kulliyyah ni. Kalau kat sekolah tu, cikgu2 selalu ingatkan. Tapi kat U ni, independent kot. Haha.

..klik to enlarge..

Wallahualam.

2 comments:

  1. Rasa pelik sebab ternampak .5 di situ..
    hohoho!

    ReplyDelete
  2. Rasa pelik sebab ternampak .5 di situ..
    hohoho!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...