Tuesday, 20 September 2011

Tuntutan Puasa 6 Terlaksana..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Selesai sudah aku menunaikan puasa enam hari di bulan Syawal. Seingat aku la, rasa2nya ni first time aku puasa setahun macam ni. Haha. Sebab kalau ikut tahun2 dulu, memang dah niat nak puasa enam. Tapi tak pernah nak lepas. Hanya niat di hati, tapi tak pernah terlaksana. Maklumlah, salah satu faktornya, ramai member2 buat open house. Haha.


Kali ni, aku tak puasa direct enam hari. Mula2 aku buat empat hari. Then selang beberapa hari lepas tu, baru sambung lagi 2 hari puasa. Maklumlah, terpaksa bagi laluan untuk kegiatan sukan kegemaran aku ni. Haha. Alhamdulillah jugak sebab membuahkan hasil.


Insyallah, semoga ia mampu menjadi taklifat tahunan aku. Sekian.

Wallahualam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...