Thursday, 8 September 2011

Rompakan di Kedai Mamak S15, Shah Alam.

Assalamualaikum.

Yaa..kite telah digemparkan dengan satu rompakan yang terjadi di KEDAI MAMAK SEKSYEN 15, SHAH ALAM yang berlaku pada 28 Ogos yang lalu. Time puasa tu. Dalam jam 400 pagi. Confirm dorang tengah SAHUR tu. Huhu.  


Nak upload video die, internet aku ni terlampau LEMBAB sangat. Aku rase kura-kura lagi laju la jalan daripada internet aku ni. Woha! Panas betol hati. Aiihh~
So, kalau nak tengok boleh klik [SINI]. Selamat MENONTON!

Selalu kite tengok dalam filem2 jer. Tapi sekarang ni REALITI kot. Terget perompak tu LAPTOP. Maklumlah, orang zaman sekarang ni takde line internet kat rumah, prefer lepak kat warung2 or kedai mamak nak cari WiFi free. Kekadang order teh tarik secawan jek. Tapi duduk online sampai tengah malam. Hoho.

So, lepas2 ni tak usah la kite menyibukkan diri kita kat kedai2 mamak or warung2. Especially tengah2 malam. Apa2 boleh jadi. Nak online sangat pergi la CyberCafe terdekat. Biarlah berbayar sikit daripada bahayakan nyawa.

Wallahualam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...