Friday, 7 October 2011

Bajet 2012

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Selesai sudah pembentangan Bajet 2012 oleh PM kita sebentar tadi.
Nak tahu detail mengenai BAJET 2012, boleh klik kat gambar di bawah.
Nak bubuh dalam laman ni takut panjang berjela pulak post kali ni.
Sebelum tu, makesure anda telahpun menguasai Bahasa Inggeris.
Kalau tak, boleh 'copypaste' masuk Google Translator. Woha!

"Dasar Transformasi Nasional : Bajet Membela Rakyat, Mensejahtera Negara"


Kalau ada yang rajin nak baca Teks Ucapan Belanjawan 2012
yang disampaikan oleh PM : Dato' Seri Najib Razak,
boleh klik [SINI] atau [SINI].

Macam2 respon kita dapat lihat. Ade yang positif, ade yang negatif.
Semoga apa yang telah dijanjikan, bukan sekadar omong2 kosong.

Wallahualam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...