Monday, 17 October 2011

Gara-gara Twitter.

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, terubat jugak hatiku untuk mengupdate blog kesayangan ni. Ni semua gara-gara Twitter la ni. Sejak berkecimpung dalam dunia Twitter ni, setiap saat setiap detik semua nak tweet. Kekadang tengah jalan2 tetibe terlanggar batu tengah jalan pun nak tweet jugak. Tapi ape ade hal. Memang tu jer function twitter. Haha.


Lain la kalau macam fb. Boleh upload gambar, pastu komen banyak2. Boleh chat direct ngan member plus memang ramai giler member gune fb. Macam twitter ni kekadang terasa bosan gak. Sebab asyik duk tweet tapi takde member nak tweet balik. Dulu pernah jugak terfikir nak fight bilangan tweet sape paling banyak. Ye la kan. Nak tengok seseorang tu lama ke tak berkecimpung dalam Twitter ni selalu based on the no. of tweets. Haha.

Tapi yang membuatkan aku lagi addicted dengan benda alah ni, sebab twitter ni boleh subscribe mobile twitter dengan kos RM1 seminggu. Murah giler kot. Memang 24 jam boleh tweet. Haha. Salah satu cara nak saving kredit gak.

Ok la. Nak cau dulu. By the way, jemput lah jadi follower Twitter aku la ek. Hehe.

Jejak Musafir | Nash Az @ Twitter @ Klik [SINI]

Wallahualam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...