Monday, 31 October 2011

Kuat MENIRU punya pasal. Haha.

Assalamualaikum.

Sebagai mengubati rase tertekan menghadap buku seharian study untuk midterm exam, sekilas lalu melihat news feed di facebook. Agak KELAKAR bila terlihat satu gambar yang memang ade kaitan dengan senario yang aku hadapi sekarang yakni EXAM! Haha.


Tak nak bagi student TIRU punya pasal, sanggup buat cam tu. Ntah selesa ke tak student tu menjawab soalan. Haha. Tapi yang penting, kalau aku dalam situasi dorang, Rimas kot.

Sekian untuk kali ni. Nak sambung STUDY, STUDY dan STUDY. Woha!

Peringatan : Allah sentiasa MELIHAT apa yang kita lakukan. Maka, takyah lah menyusahkan diri duk MENIRU orang sebelah mase tengah jawab EXAM. Bagi aku, terasa HINA giler, bila kita BERJAYA dapat keputusan cemerlang hasil dari jawapan member sebelah.

Wallahualam.

2 comments:

  1. "Bagi aku, terasa HINA giler, bila kita BERJAYA dapat keputusan cemerlang hasil dari jawapan member sebelah"
    Boleh buat kata-kata hikmah ni...

    ReplyDelete
  2. "Bagi aku, terasa HINA giler, bila kita BERJAYA dapat keputusan cemerlang hasil dari jawapan member sebelah"
    Boleh buat kata-kata hikmah ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...