Saturday, 25 August 2012

Gambar sudah keluar!

Assalamualaikum.

Entry kali ni hanyalah sedutan yang mengandungi lebihan gambar yang baru saja diupload oeh jurugambar bertauliah dari entry sebelum ini yakni..


Semoga terhibur. Haha.











Ok. Of kos, dah nama blog aku, mesti semua yang diupload pun mesti ade gambar aku en. Haha. Anyway kalau nak lihat lebihan gambar yang tak mengandungi aku di dalamnya boleh klik >> SINI <<

Insyallah, moga berkesempatan untuk berhimpun seperti ini di tahun depan. Aminn.

Wallahualam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...