Wednesday, 5 September 2012

ADD & DROP Session TODAY!

Assalamualaikum.



Bangun2 jer pagi tadi usha fb group IIUM Online, baru tersedar member2 third year semua duk heboh pasal ADD & DROP. Pergi website PREREG usha pulak tarikh untuk third year, tengok2 HARI NI. Whattt??? Mengelabah jugak aku seketika. Yer la en. Bila time ADD & DROP ni selalunya orang semua berPERANG habis2an untuk dapatkan subjek yang mereka nak. Aku login then tengok aku dah memang ADD 7 SUBJEK mase prereg sem lepas. Credir hour 20. Fuhhh! Naseb baek. Tapi rasa macam BEBAN pulak amek credit hour tinggi2 ni. Takut tak terbawak. Bulan 12 ni mungkin SANGAT BUSY dengan komitmen silat. Tapi sekarang dah tak risau sangat sebab akan ada DROP session yang membolehkan kita untuk DROP subjek secara FREE nanti. Nak bincang dengan coursemate pun leceh sebab masing2 tak balik UIA lagi. Memang tunggu semua bertapak kat UIA minggu depan la kot baru setting pasal perihal DROP subjek ni. Anyway, thanks to IIUM Admin cause allow me to check my previous semester's result. Agak KECEWA kerana berlaku penurunan dalam pointer sebanyak 0.02 berbanding sem lepas. T_T. Papepun still ALHAMDULILLAH kerana masih kekal 3.0 and above. Thanks to Allah SWT.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...