Thursday, 6 September 2012

Harapan Palsu

Harapan yang hanya tinggal angan2. Tengahari ni bakal memulakan perjalanan ke Batu Pahat, Johor. Selection Team Universiti MALAYSIA. Konvoi sebanyak 2 bijik kereta terdiri daripada Atlit2 UiTM Puteri dan UIAM putera. Aku pulak dalam kalangan atlit UIAM. Kategori aku patutnya 3 orang (Regu). Tapi last minit sorang tak dapat nak join. Punah impianku. Hancur berkecai hati dan perasaanku yang teringin sangat menyarung jersi Malaysia. Tak cukup kuota camne nak join selection ni. Syarat pertandingan 3 orang . Tapi bila perform 2 orang je. Jangan nak kata disqualify, jejak ke dalam gelanggang pun belum tentu. "Ya Allah, berikan petunjuk kepadaku. Sangat2 memerlukan bantuan-Mu sekarang. Amiinn." Sampai satu tahap kemungkinan besar kami terpaksa IMPORT dari team Universiti lain. Huhu.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...