Sunday, 9 September 2012

NEW Semester BEGINS..

Alhamdulillah. Bermulalah satu lagi bab  perjalananku dalam misi MENUNTUT ILMU. Semester pertama tahun KETIGA. Cam tak caye je dah nak masuk 3 tahun aku kat UIA ni. Sem ni dah masuk subjek majoring yang tough2. Sem ni jugak aku PLAN tak nak amek credit hour tetinggi sangat sebab bulan 12 ni komitmenku yang terSANGAT full. Takut tak terbawak nanti. Huhu.

Ok. Bilik still bilik yang sama. Susunan pun still sama. Rasenya takde lagi plan nak ubah floor plan kot. Dah selesa. Cuma rase2 cam nak beli karpet pulak. Nak kasi selesa sikit. Hurrm. Nak hias mungkin tak lagi kot. Agak busy. Minggu depan da start game. Harap takde effect belajar aku untuk permulaan sem ni. Insyallah.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...