Friday, 14 September 2012

NEW Record!

Alhamdulillah. Berjaya jugak aku mencipta REKOD baru untuk 2.4km. 11.04min. Rekod paling pantas aku setakat ni. Tapi bila da selesai 6 round stadium tadi, memang SAKIT GILER kaki aku. Dari sakit SHIN naik ke LUTUT sampai ke PAHA. Sampai tak terjalan aku. Serius SIKSA! Ape la masalah kaki aku ni. Sekali buat ANAEROBIK exercise mesti effect sakit kaki. Nak kata dah tua, aku MUDA lagi kot. Haih. Sabo je la. Minggu ni setiap petang start dari hari Isnin hari tu sampai arini Jumaat, aku NONSTOP buat larian trek. Cuma masa mula2 dulu ade la buat SPEED sikit lepas tu. Sekarang ni je tak boleh buat dah. Sebab takut injurd.

Memang bole kata tiap petang meriah je stadium tu. Dengan latihan BOLA PADANG. Latihan LARI PECUT. Yang berjogging pusing STADIUM saja2 pun ade. Sampai boleh hafal muka mereka2 yang selalu ade kat stadium tu. Haha. Rasenya start esok dah boleh REST sikit. Tak boleh nak push sangat. Makin dekat dengan game, makin tinggi risiko nak injurd. Maklumlah, aku ni selalu je diMARK sebagai atlit yang selalu je injurd sana sini. Tak sakit kaki, sakit pinggang. Tak sakit pinggang, sakit tangan. Huhu. Tapi nak buat camne, dah itu je kudrat aku. At least I've tried my best to be at the TOP. Malam ni latihan teknik might be the last. Confirm SET MASA ngan ENDURANCE TRAINING. Kene siap sedia mental awal2.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...