Sunday, 9 September 2012

CCAC Sesak! Subjek FULL!

Sumpah ramai giler orang baru nak register subjek CoCu arini. Habes SESAK giler dalam office CCAC ni. Dah macam ikan sardin. Malangnya banyak course yang dah FULL. Macam aku, dah target dah nak ADD course PHOTOGRAPHY atau AUTOMOTIVE SKILL pagi ni. Tapi hampeh, semua dah full. Siap nak buat petition (group) baru pun tak boleh. Haih. Yang masih kekosongan lagi hanya course BASIC COUNSELING. Hmm. Aku dah la tak bape minat sangat bab berdikusi ngan cakap2 ni. Dan terasa agak TAK BERBALOI kalau amek course yang kita tak minat sebab mende tu akan sambung menyambung sampai ke next sem. Huhu. Last2 aku isi borang course PHOTOGRAPHY je. Kalau ade rezeki, dapatlah. Kalau tak, memang sem depan je la kot. Tapi kalau start CoCu sem depan, nampaknya aku terpaksa habeskan semua subjek CoCu mase final year nanti la kot. Huhu. Parahhh. Takpe. Berkorban sekali sekala.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...