Wednesday, 5 September 2012

DRIVE THRU Cendol Bakar

Tak sangka CENDOL BAKAR pun ade perkhidmatan DRIVE THRU macam KFC, McD dan adik beradiknya. Lokasinya aku tak pasti pulak. Tapi yang pasti, bersebelahan signbod Highway LATAR (gambar 2). Haha. Apepun still cendol memang bukan taste aku. Kalau nak layan sangat ais2 ni aku lagi suka ABC. Lagi2 kalau tengah panas terik layan ABC. Perghhh. Layan beb. Haha. Tapi aku masih tertanya2 camne minuman yang berAIS boleh end up dengan term 'BAKAR'? Ke term 'BAKAR' tu hanya pada nama jek? Hurmm. Pening2. Agaknya kalau nak tahu, kene pergi sana dan pekena sebijik kot. Anyway, Credit to Mr. John Irzam. This pictures is taken from his fb photo.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...