Thursday, 6 September 2012

Persiapan untuk Yaasin & Solat Hajat

Petang ni sesi mengemaskan gelanggang untuk persediaan Majlis Bacaan YAASIN dan SOLAT HAJAT malam ni. Bakal dihadiri oleh atlit2 pencak silat dari UIAM dan UiTM. So, training takde lagi. Sesampai jer tadi terus kemas gelanggang, bersihkan ape yang patut, bentang sejadah, redykan surah2 Yaasin untuk malam ni. Dah habes settle semua, jam dah pukul 6 lebih. Memang tak training la en. Plus gelanggang pun dah SETUP dengan sejadah semua. Ok. Just menanti kehadiran mereka2 yang terlibat dengan ditemani oleh kucing2 yang tak habes2 me'MEOW'2 kat aku. Dah aku tak paham ape korang nak. Guane? Haha.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...