Thursday, 13 September 2012

ENERGY Supplement!

PISANG dan AIR KOPI O PANAS seringkali menjadi pilihan coach aku sebagai pembekal tenaga sebelum mulanya latihan. Lagi2 dalam situasi sekarang ni, kekangan masa yang teramat sangat untuk mempersiapkan team regu MALAYSIA untuk game TPM minggu depan. Persediaan dari sudut TEKNIK masih memerlukan beberapa sesi latihan je lagi. FITNESS pulak kene inisiatif sendiri. Petang2 jog ngan speed. Tapi sebab kaki aku ni dah macam WAJIB pulak sakit bila tang berlari, aku just buat jog long distance je 10+ round stadium. Anaerobik. Bahaya jugak last2 minit ni. Kene jaga kecederaan. Kalau rase possibility nak cedera tu ade bile buat fitness, terpaksa elakkan. Huhu.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...