Friday, 28 September 2012

Re-Election COMING!

Assalamualaikum.


Ok. Kali ni tak tipu dah. HOPEFULLY. RE-ELECTION for IIUM SRC GENERAL ELECTION akan diadakan pada 2 Oktober 2012 secara MANUAL. Agak melecehkan. Sekian lama UIA menggunakan cara E-VOTING, tapi tahun ni buat kelainan sikit dengan MANUAL-VOTING. Hurmm. Kalau lepas ni dorang batalkan jugak, aku tak tahu nak cakap ape. Jangan marah kalau mahasiswa/i UIAM memberontak kalau benda yang terjadi sekali lagi. Take note that!

Aku boleh jamin, kali ni punya election CONFIRM tak ramai yang turun 'padang'. Maklumlah sebelum ni dah terasa diri teraniaya. Namun, wahai student2 UIA yang berkaliber, bijak pandai semua, ayuhlah kita langsaikan dan settlekan perkara yang telah menjadi kewajipan kepada kita selaku seorang mahasiswa. Memilih pemimpin yang betul2 layak yang boleh mengubah bi'ah dan sistem dalam UIAM ni ke arah yang betul. Dan yang paling penting mereka yang boleh menegakkan HAK MAHASISWA UIAM. Roger that!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...