Wednesday, 5 September 2012

INSYALLAH Ada Jalan

TOLONG jangan mark aku ni seorang pencinta cerita2 yang berbentuk sinetron. Haha. Peminat GETAR cerita indon yang berbentuk SINETRON ialah mak aku. Kebetulan dipasangnya masa LUNCH tadi. Aku pun layan jugak lah. Menarik! Cerita ni ala2 Tanah Kubur. Mungkin warga surirumah tau la kot. Haha. Cerita yang mengisarkan balasan2 dan akibat2 yang Allah SWT tunjukkan secara LIVE kat atas mukabumi kepada seseorang yang berpelakuan tak elok. Tapi kali ni versi INDON pulak. Cuma bezanya watak utama cerita ni merupakan ARTIS nasyid yang terkenal seluruh dunia iaitu MAHER ZAIN. Cuma kesian jugak, aku tengok MZ ni bukan reti sangat pun berbahasa melayu / indon, so tak semua perbualan die boleh join dan faham. Ape pun mungkin ni salah satu cara marketing untuk cerita ni. Yer la kan. Sape tak nak tengok celebriti berlakon. Tajuk cerita pun die amek dari tajuk lagu die.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...