Thursday, 13 September 2012

iPhone5 COMING!

Assalamualaikum.

iPhone 5 telahpun diLANCARkan. Nak tahu spesifikasinya boleh klik SINI.








Nak kata aku ni PEMINAT getar iPhone, hurrmm.. Tak jugak. Teringin nak ade sebijik tu ade la. Cuma harganya yang agak MAHAL. Rase cam tak berbaloi pulak. Both my brothers and my sister dah ade sebijik. Bila merasa pakai kejap dorang punya tu rasa cam BEST pulak. Lagi satu iPhone ni ade BRAND sendiri. Sebab tu bila nampak orang pakai iPhone je mesti "pergghh..." Kaya siot. Haha. Padahal iPhone je pun. Kalau dulu zaman NOKIA ngan SONY ERRICSSON. Sekarang ni pulak fenomena BLACKBERRY, iPHONE ngan SAMSUNG. Meletup2 sekarang. Cam SAMSUNG, tiap beberapa bulan je mesti launch edisi baru. Sampai sekarang ni kalau nak angkat phone SAMSUNG baru pun duk pikir dua tiga kali. Ye la kan, tak lama pastu mesti keluar yang BARU. Yang lagi UP. Pastu edisi2 yang lama di dah LAPUK dek telan zaman. Tapi kalau cam iPhone ni lain sikit. Nak LAUNCH edisi baru mesti amek bertahun2. Papepun I'm still Blackberry and Andoid user. And I'm happy with that. Bila dah kerja nanti kot baru PLAN nak angkat iPhone sebijik. Mase tu entah2 dah keluar iPhone 7. Haha.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...