Monday, 8 August 2011

Add & Drop



Assalamualaikum.


Lahh! Ingatkan hari ni. Rupenyer lusa. Buat penat jer den risau tak bertempat. Haha. Actually, hari ni sesi Add and Drop untuk student Uia Gombak dan Kuantan dah mula. Mase Pre-Reg dulu, ade bebrapa subjek yang aku tak dapat Add sebab group dah penuh dan section closed. So, kali ni jer la mase aku nak add subjek2 'impian' aku tu haa. Kalau tak... Kalau tak terpaksa la aku tambah satu sem lagi kat Uia ni. Hmm. Nasib baek aku ade buat satu post khas pasal Pre-Registration for Sem 3 and Sem 1 kat blog aku. Takde la leceh aku nak belek balik course module aku. Fuh~


..ingatkan hari ni, rupe nyer Lusa..
..ingatkan aku First Year, rupe nyer dah masok Second Year..Haha..


..yang tulisan warna BIRU tu ler subjek yang aku RESERVE..Means kalau ade orang Drop baru aku dapat Add..


Ok. Doakan aku dapat Add sume subjek tu. Sekian.


Wallahualam.


1 comment:

  1. *salam kenal, amy singgah dari belog sinae raudah.follow sini jemput ke belog amy..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...