Thursday, 11 August 2011

Aku dah Ade Twitter!!



Assalamualaikum.



Ok. Aku sangat2 tak malu untuk mengatakan aku baru jer buat akaun Twitter. Haha. Maklumlah sekarang ni aku tengok budak yang belum baligh pun da ade Twitter. Dulu aku pernah kata, ape la ade dengan Twitter ni? Macam tak best jek. Ala, cukup la dah ade facebook. Dan macam2 lagi. Tapi tetibe tengok geng2 lain ade Twitter, terasa macam nak try pulak social networking jenis ni. Hmm.







Ok. Sekarang aku nak jemput sesape yang memiliki akaun Twitter dan mengenali aku, sudi2 lah FOLLOW aku ek. Hehe. Aku nak jugak try best tak gune Twitter ni. Ade ke setanding facebook dan yang lain. Hmm. Tu je kot. Sekian.



Nak ke profile Twitter aku boleh klik SINI.



Wallahualam.



1 comment:

  1. seronok tulis2 kat garismasa twitter.
    *malu nak follo twitter anda :D*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...