Thursday, 11 August 2011

Ben tanya nak trafik free esok tak ?

Assalamualaikum.



Untuk pertama-tama kalinya tetibe aku terdetik nak join satu kuiz yang dibuat oleh Blogger Ben Ashaari. Sape yang blogger tu kenal lah dengan beliau. Tapi just menerusi Blog jer la. Orang kata sahabat Maya. Woha!





..Header blog beliau..



Ok. Soalan kuiz gilanya yang dibuat tengah malam sementara nak tunggu sahur ni ialah,







Berdasarkan gambar di atas , cuba teka yang mana satukah gambar tu sebenarnya di antara alatan senaman di dalam gambar di bawah ?







Sebelum tu, link entri kuiz yang beliau buat boleh klik SINI. (Ok. Dah memenuhi syarat.)



Baiklah. Jawapan aku : Gambar tersebut ialah BEBAN sebelah kanan alat angkat berat gym yang kat bahagian atas tu. Hmm. nama die aku tak pasti. Tapi yang aku bulatkan kat atas ni. Sekian. Harap dapat faham. Hehe.



p/s : penyertaan saja seronok2 sementara menunggu waktu sahur. Awat tak boleh tido ni? Aiseh.



Wallahualam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...