Wednesday, 10 August 2011

Wordless Wednesday



Assalamualaikum.



Orang lain buat satu post pasal WW, aku pun nak buat jugak. Haha. Nah!





akibat kantoi makan mase bulan pose. :D



Jap2. Ade lagi satu gambar. Hmm.







Haha. Sekalung tahniah dan takziah diucapkan kepada Rektor Uia yang baru jer dilantik untuk sesi kali ni dan seterusnya. For the first time, Rektor Uia dalam kalangan wanita. Kalau nak tahu details mengenai beliau boleh klik SINI.



Wallahualam.



p/s : Udah2 la tu berblogging. Jom beli juadah untuk berbuka. Woha!



4 comments:

  1. kucing tu sgt comel!! tapi psl rector tu aku nk tanye, die ade kene mengene x dgn kenaikan yuran yg baru ni? haha..

    ReplyDelete
  2. haha. yang tu aku tak tau. kau kene pegi mengadap die tanye sendiri kot. Haha.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...