Saturday, 27 August 2011

Ade HANDPHONE macam takde jer..

Assalamualaikum.


Aihh~ Bengang giler aku dengan manusia yang ade handphone tapi tak pernah nak balas or angkat bile orang contact die. Tak gune lah kalau ade handphone tapi tak gune dengan sebaiknyer der!! Buat rugi jek. Harap jer handphone mahal2 (e.g : Iphone, Blackberry, Samsung Galaxy, dll) tapi bile call tak angkat. Bengkek gile hati aku. Depa sume tak pikir ker orang yang call die ni ingat tak gune duit ker? Ingat call free2 ker? Call masuk jer mailbox dah kene potong prepaid. Sengal betol!




Kalau macam adek aku lagi best. Bile die try contact member die pastu member die tak angkat banyak kali. Dah lama2 pastu call balik and member die angkat. Tahu tak ape die cakap kat member die?


"HELLO, HAA! DAPAT JUGAK KAU ANGKAT. KAU KATNE TU? JAP2 DEKAT2 NGAN KAU ADE TONG SAMPAH TAK? KALAU ADE, KAU PERGI KAT TONG SAMPAH TU THEN KAU BUANG HANDPHONE KAU TU."


Woha!


Ni dah musim perayaan ni, confirm lagi ramai duk message ucapan hari raya. Ok. Pesanan kepada sesape yang nak message ucapan raya kat aku nanti, aku maybe tak kan balas message korang sebab kalau ade 100 orang message aku, takkan aku nak balas kesemuanya! Pokai kredit aku. Baek aku simpan untuk bagi duit raya kat anak buah je. Hehe.


padanlah orang ramai cari handphone memahal sekarang stok BB dan Iphone jek :P


p/s : sekarang ni ramai yang beli handphone sebab nak dengar lagu + tangkap gambar. Kamera megapixel stok 10MP ke atas jek. Tapi bile orang call, hmm. baik beli mp3 and kamera jer. Huhu.


Wallahualam.


4 comments:

  1. Kecewa ada hp macam takde bila datang kat tempat tak ada line hp macam sekarang. Bengang bengang =.=

    ReplyDelete
  2. sentap sekejap..hahaha..slalu nya tggl fon kat blik,bla da org call mmg xangkat la pas tuh mla kna sound..waaa~

    ReplyDelete
  3. aen : setuju. yang tu sya penah rasa. memang rase cam takleh pakai hp tu. huhu. terpakse redha jer.

    cik ana : haha. perkongsian salah satu situasi faktor sebab tak angkat fon. hehe.

    ReplyDelete
  4. ye...adek ko same je mcm mak aku...kalau die call pas 2 org yg d call x angkat or lambat jwb mesti kene sound pas 2 die ckp mcm ni"buang je phon 2 klu dh xnk gune sgt.."hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...